Kaštanová roláda

[success]500 g vařených kaštanů, 80 g másla, 100 g moučkového cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 100 ml mléka, 2 lžíce rumu, čokoláda na ozdobu

Krém: 100 g čokolády, 100 g moučkového cukru, 100 g másla [/success]

K uvařeným přetlačeným kaštanům přidáme máslo, moučkový a vanilínový cukr, vychladlé mléko, rum a všechno spolu zamícháme.

Těsto necháme chvíli odpočinout. Připravíme si krém. Do rozpuštěné a vychladlé čokolády přidáme moučkový cukr, máslo a dobře vymícháme.

Těsto rozetřeme na rozložený alobal, natřeme naň krém a opatrně zavineme.

Vrch rolády ozdobíme zbylým krémem a nastrouhanou čokoládou. Roládu vložíme do lednice ztuhnout.

 

 

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *